FR

Samen met jou ontwerpen we onze boekentassen

Jaarlijks organiseren we workshops met kinderen van 3 tot 15 jaar. Per leeftijdsgroep neemt ieder zijn eigen boekentas mee en vertelt er honderduit over. Wat is er zo leuk aan? En wat willen ze eraan veranderen?

En wij? Wij luisteren. Want uiteindelijk zijn de kinderen de ervaringsdeskundigen die elke dag hun boekentas gebruiken.

Dan laten de kinderen hun creativiteit de vrije loop. Ze zoeken inspiratie in magazines, foto’s en sjablonen. En samen met onze designers knippen, kleuren en plakken ze tot hun ideeën vorm krijgen. Die ideeën laten we nog een keer beoordelen en daarna werken onze designers alles uit.

Dit jaar hebben leerlingen van de Hagelandse Academie voor Beeldende Kunst het design mee ontworpen. En het resultaat, dat vind je nu in de winkel.

Samen werken we ideeën uit

Die laten we beoordelen

Onze ontwerper gaat aan de slag

Ontworpen door leeftijdgenootjes

Onze boekentassen en rugzakken zijn supercool. Hoe we daar zo zeker van zijn? We hebben een heleboel leeftijdgenootjes uitgenodigd en hen gevraagd wat ze van hun boekentas verwachten. Meer nog, we hebben ze aan het werk gezet om zelf ontwerpen, motiefjes en tekeningen te maken. Resultaat? Een boekentas ontworpen en goedgekeurd door kinderen.

Kangourou maakt
naar school gaan leuker

Je Kangourou-schoolgerief, dat is helemaal jouw ding. Je vindt in dit ruime assortiment alles wat je nodig hebt, voor elke leeftijd. Tof én kwalitatief schoolgerief en hippe boekentassen voor en door kinderen. En dat voor een scherpe prijs. Da’s Kangourou!

Kangourou is een huismerk van Colruyt Group. Ons schoolmateriaal is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook gewoon supertof voor kinderen. En zo wordt naar school gaan gewoonweg leuker.

Kwaliteit, en nog leuk ook

Kangourou, dat is vrolijk schoolgerief dat kinderen met plezier mee naar school nemen. En ook als ouder ben je gerust, want we kijken streng toe op de kwaliteit. Onze spullen zitten dus goed in elkaar, en ze zijn ook budgetvriendelijk.


Verkooppunten